Hello world! Jag är på gång

Blir det för sött blir det kväljande. Allt måste ha litet bett och karaktär.

Blir det för sött blir det kväljande. Allt måste ha litet bett och karaktär.

Ok, första inlägget för ha en standardrubrik. Jag tycker det låter väldigt trevligt med ”Hej världen!”.  Jag är nyfödd och nyfiken. Det  känns precis så .

Världen just nu fokuserar på att kommunicera en enda sak. Vad är vinkeln? är en standardfråga  för journalister. Jag vill ge en bredd på fenomen som intresserar mig som jag tycker fler ska ta del av. Världen är färgrik och inget är svart eller vitt. Jag blir säkert tidvis dryg i mina förklaringar. Å andra sidan försöker jag ta livet med humor för att överleva så det kan nog bli litet både och.

Alla förståsigpåare säger att man ska ha en smal blogg så det här blir nog en flopp. Jag kommer skriva brett om samhällsfrågor och ibland hitta på grejer så särskilt smal blir den inte.  Men någon kanske tycker samhällsfrågor är ett smalt område och då är bloggen kanske bred inom ett smalt område. Inte vet jag.

Ambitionen är i alla fall att det ska vara intressant för  någon annan än mig själv, men för vem har jag inte riktigt listat ut. Jo det vet jag egentligen. Min målgrupp är de som gillar att tänka och som inte tror på enkla svar. Min målgrupp är också de som vill se positivt på världen även om det är svårt ibland. Min målgrupp är de som vill bidra till lösningen av jordklotets alla problem.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.